jueves, 10 de diciembre de 2009

1ª assamblea de l'alumnat i inici del blog

Avui a les 17:30 ha tingut lloc la primera assamblea d'alumnes al hall de l'escola Llotja Avinyó, com a conseqüència del tancament d'aquesta des del passat divendres (esdeveniment convocat a facebook). Suposadament s'obre el centre durant aquests dies per a poder recollir el material i així fer el trasllat, però hem aprofitat per a reunir-nos i posar en comú les nostres opinions. Els propis alumnes no estem conformes amb aquesta situació irregular i estem d'acord en que volem que sens senti. Farem servir totes les eines que tinguem a l'abast com ara manifests, recollida de firmes, concentracions, festes, actes rehivindicatius, homenatges, performances simbóliques,etc. Aquesta tarda s'han aportat moltes idees.

Amb aquest motiu neix aquest blog, per a una recopilació d'informació per tothom interessat en aquest assumpte, i per una millor organització del que pensem fer, ai
xí que la nostra veu sigui més forta. Aquest blog no tracta d'il·lustració sinó del centre, de la seva gent, del que pretenem fer, del que ens vagi passant, i del resultat final. Això es complementa amb un grup creat a Facebook que trobareu aquí S.O.S. Llotja Avinyó a facebook.
Esperem que així tothom pugui estar al corrent de tot el que succeeixi.

De moment, acabada la reunió ja s'han penjat les primeres pancartes, amb llençols i sprais aportats per una alumna del centre.

Recordeu que demà día 10 també serem allà a les 17:00h, que és quan en Canals ens ajudi amb dades per a la redacció del Manifest! També recomanem portar cameres de fotos perque demà s'obriran diverses aules, estaria bé fer algún reportatge fotogràfic. I per suposat carpetes i demés per a endur-vos treballs vostres.


Potser no aconseguim recuperar la seu d'Avinyó, cosa que és una llàstima per ser un edifici emblemàtic, patrimoni nostre i especial per qui hi ha estat, però almenys ens farem sentir!

No hay comentarios:

Publicar un comentario