viernes, 18 de diciembre de 2009

IN MEMORIAM: GRAN MURAL A LLOTJA AVINYÓ (19.12.2009)




Us convoquem a tots definitivament al que probablement serà l'últim acte de comiat de la Llotja Avinyó (almenys previ al Nadal). Serà la vostra oportunitat de dir adéu a aquest edifici d'una forma creativa. No us ho perdeu perquè entre d'altres coses asistiran personalitats del món de l'art, i tots en gaudirem de l'experiència. Es podria dir que és la continuació del funeral que no vem poder acabar. Compartirem un espai comú amb l'art, representació del que ha sigut la Llotja.

QUE ES FARÀ I QUÈ CAL PORTAR:
· Com sempre, venir d'hora per aprofitar al màxim el temps que tenim, i per ajudar-nos amb els preparatius.
· Cobrirem la façana de l'edifici amb un suport de diferents materials (paper d'embalar, lona, cartró) i pintarem alguna cosa amb tècnica lliure ( tisses, plastidecor, acril·lic, ceres, sprais, paper i cola per colaix). Aquest hauría de ser una mica resistent (tingueu en compte el suport). Per descomptat també ens caldrán paletes, pots per aigua, pinzells, i tot aquell material i eines que us sigui necessari. CADASCÚ PORTARÀ EL SEU PROPI MATERIAL, perquè tothom té preferències i no podem garantir material per tothom, per això millor que porteu el que tingueu. Agraïm totes les aportacions que ens pogueu proporcionar.
· L'estil és totalment lliure: des de graffitys elaborats, fins a un simple dibuix amb llapissos. Penseu que acudirà gent de tota mena i de totes les edats, pot quedar molt interessant.
· EL TEMA, per descomptat serà la Llotja Avinyó: es tracta de que plasmeu algún record o qualsevol cosa que us inspiri. La intenció és realitzar unes memòries en imatges, com si tots els que hem estimat l'escola signessim un llibre recordant la difunta.
·Us recomanem que us prepareu un esbós previ, si us interessa. Sinó també podeu improvitzar.
· Tornar a venir vestits de negre (es tracta d'un funeral).
· Portar algunes espelmes que encendrem al final de la jornada.
· Decorarem l'edifici amb globus negres, i també uns llaços que podem fer amb roba negra. Qualsevol cosa que se us acodeixi.
·Finalitzarem amb un aperitiu, dient unes paraules tothom qui vulgui, amb la premsa i altres medis cobrint l'esdeveniment, i grans personalitats envoltan-nos, entre les quals nosaltres.
· No oblideu la càmera de foto i de video, en un dia com aquest.
· Per descomptat RECOLLIR SIGNATURES durant tota la jornada.

ON: Plaça de la Verònica, número 2 (devant Llotja Avinyó).

QUAN: Dissabte dia 19 de Desembre del 2009, a les 11:00 hores (és farà durant tot el dia fins la tarda, per a disposar de més temps i aprofitar les hores de Sol).

QUI: ALUMNES, ex-alumnes, professors, ex-professors, artistes, gent relacionada o no amb el món de l'art, Il·lustradors consagrats, veïnat, nens petits, periodistes, grans personalitats, i familiars, amics i coneguts de tots aquests.
_______________________

IMPORTANT: Sapigueu que Divendres NO es farà el mural, preferim concentrar les energies en un sol dia. Igualment podeu venir a fer campanya de signatures i també a anunciar l'acte.
Si algú no pogués venir dissabte , ens pot deixar la seva participació divendres, i nosaltres la penjarem amb la resta.

*Advertim de que pot haver-hi un canvi d'última hora en la data, passant potser a diumenge en comptes de dissabte. Tot depen de l'assistència d'alguna personalitat important. En qualsevol cas, queda convocat per dissabte.

15 comentarios:

  1. M'apunto, sembla que será bastant divertit :D A veure si la gent es mulla. Intentaré liar a més gent!

    ResponderEliminar
  2. siiiiii!!! ei Dako! els de l'associaco ens doaran com unes lones, q els hi donarem la volta i es podrá pintar graffity! o sigui que interessats ja saben!

    ResponderEliminar
  3. eisss... aki deixo el link x descarregar les fotos k vai fer de la llotja: http://www.megaupload.com/?d=NDPXGKH0

    salut!

    ResponderEliminar
  4. Muy orgullosa del trabajo de ayer. De los pocos y valientes que vinieron a luchar contra los elementos para dibujar, pintar, y gritar con pinceles que no nos queremos ir de allí. Gracias a toooooooooooda la gente que pasaba por allí y firmó y dibujó en nuestro mural. Fue muy lindo.

    ResponderEliminar
  5. Quina rabia, amb les ganes que en tenia y no baig poder anar-hi...
    Com a minim veig que la cosa ba anar be.

    ResponderEliminar
  6. ets una crack gemma!! merci per l'enllaç!!! ara mateix ho baixo!


    Tranqui Marc, des de Girona és difícil i tu ja vas venir el día anterior.

    A LA RESTA: que sapigueu que vem ser pocs, entre ells l'OLMOS! jojojo

    ResponderEliminar
  7. Ho sento noies, no vaig poder venir el dissabte... :( TOTS som una peça fonamental de la Llotja, i vosaltres us ho esteu currant una barbaritat.
    Com va anar?
    Una abraçada.

    ResponderEliminar
  8. ola! podría alguien decirme a quien le entrego varias hojas de recoger firmas?practicamente he asistido a todas las convocatorias que habeis organizado, y resulta que el sábado fui a eso de las 11 y no había nadie esperé un ratico y me di el piro,me pasó por la cabeza que igual lo habríais aplazado para el domingo, y va ser que fue que noooorl!jeje;bueno os dejo mi mail para que me respondais por favor! un saludo artistas!

    ResponderEliminar
  9. a ostras el mail- elpenica@hotmail.com

    ResponderEliminar
  10. Volen acabar amb l'edifici? volen traslladar l'escola? si es aixi que hi posaran a la llotja? Jo es que acabo de caure per aqui i no se de que va aixo, pot ser es semblant al que va pasar amb l'antic conservatori demusica de Palma fa uns 10 anys? Sort en tot cas.

    ResponderEliminar
  11. ostia toni, que putada. Somos lo peor y llegamos algo más tarde pero llegamos eh? lo que pasa que como tampoco vimos a nadie empezamos a comprar cosillas por los alrededores y no quedó nadie pa decirlo (mal pensao). La cosa es que vino más gente como tú pero por suerte alguien se fijó en que habíamos dejao un rollo de papel dentro de la reja y pudo imaginar que no andabamos lejos.
    en cuanto a las firmas... MIL GRACIAS! por correo nos ponemos en contacto!

    Marcos, l'edifici es PATRIMONI i per tant NO CREC que el vulguin tirar, per a això no cal precipitar-se tant. El que segur hi volen fer alguna cosa, probablement privada, algo dirigit als turistes (només cal veure les últimes reformes al carrer Avinyó). Ens pots explicar que va passar al Conservatori de Palma?
    i gràcies

    ResponderEliminar
  12. Per lo que tenc entes l'edifici pertanyia a una entidat mentres que l'util.litzava el conservatori. L'edifici s'anava desfent lliteralment i un per l'altre ningu es posava a arreglar.lo, fins que els musics varen decidir construir la seva propia seu. Despres d'aixo eventualment l'antiga seu va ser arreglada i ara hi ha un centre oficial de no se que, molt maco per cert.
    En fin, que Molts Anys i que tenguis unes Bones Festes amb la familia! (i gracies per la teva visita al meu blog. per cert no soc antic alumne de l'Escola, vaig venir a parar aqui de casualitat :). Fins un'altre ido)

    ResponderEliminar
  13. esto no puede quedar así, tenemos que luchar para que la llotja sea AVINYÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar