jueves, 10 de diciembre de 2009

propuesta de carta al director antes de tener el manifiesto

escolteu, he enviat alguna carta al director a mitjans digitals estaria bé que sapiguessin el que es fa demà. com encara no tinc el manifest he improvitzat.
espero que serveixi d´alguna cosa.

Fà uns dies van tancar la seu de l'Escola d'Arts i Disseny Llotja situada al carrer d'Avinyó al centre de Barcelona.
L'espai que ocupava és el Borsí, un palau del segle XIX que amb unes condicions lamentables per la manca de cura de l'administració competent, en aquest cas el Consistori d'Educació de Barcelona que pertany al Departament d'Educació de la Generalitat.
Si bé la situació ha arrivat a límits insostenibles, ara si que la nostra integritat com a alumnes, professors, i personal del centre no es pot garantir.
Fins aqui el que ha sortit als mitjans de comunicació, les raons oficials, peró no és tota la veritat... volem que s'escolti el que pensem del que ha passat, que se sàpiguen les veritables raons d´aquest cínic acte de mobbing inmobiliari administratiu.
L'escola no ens la tornaran com a centre d'estudis, la tanquen, ens translladen, ens trenquen el ritme del curs, i són els nostres herois perque així no ens caurà una pedra a sobre.
Peró què volem nosaltres? volem el compromís de la Generalitat de que el seu ús no serà administratiu, perquè no volem creure que ens han deixat estar allà fins un límit perillós només amb la intenció de tenir un espai on posar quatre oficines en un marc incomparable. Els alumnes, ex alumnes, professors de la Llotja estem conmocionats per que el Borsí ha de ser el buc insgnia de la nostra escola, no són quatre pedres sense cap simbolisme.
Des que es va saber la noticia ha corregut com la polvora la intenció de que es senti la nostra veu, perquè a ningú ens ha deixat indiferent el desallotjament i no només la nostra opinió conta. La del barri que ens acull, i ens fà partíceps i ens encomana inspiració per la nostra obra i el nostre esperit, la dels comerços que ens envolten, la de tot l'ambient que fà que la Llotja sigui màgica. No podem perdre-la. No ens ho podem permetre. Que es senti la nostra veu.
Divendres 16:00h Funeral simbólic a les portes de la Llotja Avinyó.
Veniu de negre.
Porteu espelmes.
Donarem a conèixer el manifest s.o.s Llotja Avinyó.
Parlarem de próximes movilitzacions.

1 comentario:

  1. ei, es una propuesta, si se os ocurre algo, tunearla, más heavy, más sentimentaloide,,,no sé...cortad, pegad y enviad

    ResponderEliminar