sábado, 12 de diciembre de 2009

Cartes al director

Primera tanda de envío de cartas al director a algunas publicaciones de diverso signo para dar a conocer el manifiesto. Los medios, por si a alguien se le ocurre alguno, u otra línea de actuación son:
El País
El Mundo
La Vanguardia
El Periódico de Catalunya
20minutos
ADN
Archipiélago. Cuaderno cultural
Avenç
Avui
Crónica. cat
Cultura21
Benzina
Xarxa d´associacions juvenils de Barcelona
El demà
BTV
e.noticies.cat
elciervo
europapress
El far
Independent.cat
Cultural
Interviu
Lamalla
Meua.cat
Que.es
Regió7
Tiempo
Mañana más.
Sonia

9 comentarios:

  1. SI US PLAU OS AGRAIRIA QUE, EM COMUNIQUESSIU QUI HA ESTAT AVISAT I QUI NO.
    yo he avisat a:
    ·Periodic Ciutat vella
    ·Noticias@cuatro.com
    ·edirecto@rtve.es
    ·La sexta

    Hem d'enviar el manifest a tots els mitjans de comunicació i dir que aquest DIMECRES A LES 5:00 ESTIGUIN A LA LLOTJA AVINYÓ SI US PLAU.

    Amb el projecte d'holanda(que arriven aquesta setmana) jo no em podré fer casi carrec d res.
    Proposo a la Eva trucarla diumenge explicart-ho tot i aquesta setmana portes tu, o algún altre company lo del berenjenal... perque no tindré temps.

    HO SENTO I GRÀCIES

    ResponderEliminar
  2. pd: poseu la web i el mail del sos llotja a tots els documents que envieu xk així la gent ho mirarà. Un petó

    ResponderEliminar
  3. Mireu al facebook les fotos dahir, alla trobareu una foto del paper de l'associació de veïns per la reunió de dijous. Repeteixo q m'agradaria molt pero no puc anar-hi perque tinc la responsabilitat d'una noia Holandesa a casa meva.

    ResponderEliminar
  4. He enviat un mail al programa Entre Línies de TV3, m'ho ha recomanat la meva tieta que és periodista. Envieu tots un e-mail allà perquè crec que quants més enviem millor. Envieu-los des d'aquí: http://www.tv3.cat/entrelinies/contacte.htm

    ResponderEliminar
  5. perfecte. us comento.

    jo he enviat mails a
    elterrat@elterrat --> per avisar el Buenafuente
    zona20barcelona@20minutos.es-->diari 20minutos--> diari Adn
    barcelona@adn.es
    La Vanguardia.es--> aun lloc de contacte amb la redacció de LaVanguardia digital
    info@alademosca.com-->antics alumnes ala de mosca

    La questió es que no he rebut cap resposta i només els vaig convocar per l'acte d'ahir.
    Proposo fer una nova entrada al blog, pero en comptes de "cartes al director" (que és del que tracta aquesta, suposo que per enviar el que va escriure la sonia) més aviat "gent convocada", tot fent una llista de els medis que avisem per a que VINGUIN dimecres a cobrir l'acte, així com personalitats i d'altres associacions (aqui vui dir els veins, el buenafuente, Roger olmos, sergio mora, famoseo i tal). Estaría bé dividir-los en llistes de gent que ve per recolzarnos, medis que venen a cobrirnos,tele, diaris,Alumnat convocat per escoles, etc. I es important sobretot que tots sapiguem QUI JA HA ESTAT AVISAT.
    Que us sembla la idea?

    m'apunto l'aport de la Blanca. Potser faig un correu en cadena per a que tothom escrigui a aquesta direcció que ens dona.

    L'altra proposta d'entrada és recopilació d'imatges. Tant de l'escola com de l'acte d'ahir, més antigues, etc. Estaria bé classificar-ho tot per albums i coleccions, posant l'autor de les imatges i amb que les ha prés. La meva idea es que tothom les envii al correu que hem posat i nosaltres penjar-ho de certa manera que sigui accessible per tothom des del mateix punt i amb qualitat. Ara estava investigant quina es la millor web per fer-ho, la ideal es flickr però pagant, la majoria presenten molts límits. Que us sembla?
    sino podem enseñar les galeries i guardar les imatges amb qualitat compreses en .zip, pujarles a megaupload.Així tothom les té a máxima qualitat i es baixa el que vulgui

    digueume que en penseu de tot
    Eva (conectada al mail)

    ResponderEliminar
  6. JO LES FOTOS LES PUJARIA A ALGUNA PAGINA GRATUÏTA.

    ·hem d'enviar mails convocant per akest dimecres a les 5:00 a tots els medis de comunicació als que ja vam enviar lo del dimecres.
    ·hem d'avisar a l'alumnat, via mail, telefon, facebook, que aquest dimecres es torna a repetir l'acte de divendres, de negre, amb espelmes, i el que ja tots sabem q pasará després, portar pintures xq farem murals amb el paper aquell q tu em vas dir.
    SI US PLAU QUE CORRI LA VEU JA...
    els holandesos crec q estan disposats a ajudarnos.
    UN PETÓ

    ResponderEliminar
  7. si però, a part de gratuita (això segur) de quina manera ho veieu més comode. En .zip, pagina d'arxius, o en pagines d'aquestes que administren imatges en galeries (el problema d'aquestes és el límit). Posada en comú de totes les que ha fet tothom? com creieu que serà la resposta?

    merci

    ResponderEliminar
  8. Hola, he fet un mail al sindicat d'ensenyament amb el blog i la propera acció de dimecres, potser allà publicat alguna cosa i és posen en contacte amb nosaltres.

    ResponderEliminar