jueves, 17 de diciembre de 2009

Crònica del Cartell-Mosaic i de la 2ª Assamblea d'alumnes (16.12.2009)

Com era d'esperar, no van venir tants alumnes com per al funeral. Erem pocs però bén avinguts, no en calien més per a poder anunciar el que es vindrà demà i demà passat.


Cap a les 17:00 hores va apareixer tot un grup de gent com per art de màgia (just abans no n'hi havia ni un ànima),i ens vem posar a treballar de seguida. Tot i no poder entrar al recinte de la Llotja ens vem fer amb una taula per a recollir signatures, que va ser tot un éxit.


Un alumne de l'escola va venir amb una gran pancarta preparada, cosa que cridava prou l'atenció del veïnat. Mentrestant la resta vem pintar amb sprai unes llestres per al missatge ambulant que deia "No al trasllat de la Llotja".

Ens vem entretindre molt col·locant la pancarta entre les columnes de l'entrada de Llotja (la dificultat estava en no tenir millor accés). No es va fer res del previst per falta de temps, però tot el que vem fer va ser profitós. A mesura que es va fer fosc també van baixar les temperatures, i es va decidir unanimament d'anar al Cervantes per a l'assamblea d'alumnes. En un instant va quedar ple de gom a gom. Ens va ser útil per a aclarir com anirà l'acte d'aquest cap de setmana.
Agraïments a tota la gent que va col·laborar ahir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario