domingo, 13 de diciembre de 2009

SIGNATURES (On-line)

Si ens voleu recolzar i no disposeu de cap via de contacte amb l'alumnat involucrat, i no teniu cap full de firmes, també ho podeu fer signant a través d'internet en la següent direcció:

CONTRA EL TRASLLAT DE LLOTJA AVINYÓ (A PETITION ON-LINE)

7 comentarios:

  1. Dons crec que un edfici históric d'ensenyança pública d'art. no pot ser victima de les pretensions urbanistiques de l'ajuntamen per fer i desfer sense entendre la historia de aquestes parets que parlen en forma de pinzellades expressió creativa i llibertaria.

    ex alumne de la llotja anim i no pasaran!

    Karles.A.

    ResponderEliminar
  2. A aconseguir firmes doncs.

    Tenen el mateix valor aquestes que les aconseguides a ma?

    ResponderEliminar
  3. eeep!!! senyors!
    NO firmeu en aquesta web, que no es massa seriosa. hem tingut un petit problema de coordinació, i no crec que siguin vàlides, doncs cal nom i dni minimissim! no pas un comentari. em disposo a editar-ho (volia esborrar l'entrada i fer-ne una de nova, pero ja heu fet comentaris).

    Si us hi fixeu ja hi ha una entrada que es diu MANIFEST I SIGNATURES
    on hi ha el document per imprimir en paper i la futura firma online que us anunciarem aviat, ens queda per investigar un petit detall sense el cual no pot començar el procès. Gràcies i disculpeu les molesties.

    ResponderEliminar
  4. Valen "firmas" de todas partes del mundo no???

    ResponderEliminar
  5. Desde que baig veure la seu d’aviño de l’escola llotja, em vaig enamorar. No sols per que estigues tan ben comunicada, si no per ser un edifici historic y amb tans records al seu interior.
    Dig No al desallotjament definitiu, Dic NO a abandonar un edifici amb tanta anima y inspiracio.
    No es just que ens desallotgin y ens reubiquin com si fosim objectes. La seu d’avinyo es la Nostra llar de la imaginaçio y la sabiesa de l’ilustracio y ningu te dret a privarnos de l’edifici que tants artistes ha donat a aquest mon mort.
    Jo nomes he estat 3 mesos entre les seves partes, pero m’han inspirat tant que ploro y s’em trenca el cor al sapiguer que no podre tornar a estudiar entre un niu d’inspirasio.

    G.Guerrero Fernández

    ResponderEliminar